Природни капки за регулирање крвен притисок, нормализирање холестерол, прочистување на цел организам и многу други бенефити!

Ви претставуваме тинктура од див лук (Allium ursinum), познат како Мечкин лук. Именувана по својата популарност кај мечките по хибернацијата,

Прочитај повеќе