Sign In

Tag: скопје

Поставен нов чувар над Скопје – христијански крст висок 15,4 метри

На само 15 километри од центарот на градот Скопје, односно 25 минути возење се наоѓа прекрасното село Глуво, кое од

Прочитај повеќе

Висок крст во околината на Скопје во иднина ќе го штити македонското небо

Над скопското село Катланово, во дворот на старата црква „Св. Илија“, се издигна уште еден крст кој во иднина ќе

Прочитај повеќе