Од бесконечна игра со сребрена жица до ремек-дело: Светлана ја преточува својата фантазија во накит

Секое парче накит носи своја приказна, а понесена од геометриските форми и природата, Светлана Ивановска од „Арт Студио С“, создава

Прочитај повеќе