Чудо во Охрид: Секој може да го чуе срцебиењето на Св. Наум допирајќи го увото на неговиот гроб

Сместен на 28 километри од волшебниот град Охрид, на високото планинско величие на планината Галичица, се открива волшебната локација, дом

Прочитај повеќе