Масовен број на верници сведочат за Божјо чудо во црква во Скопје – Самопрочистување на фрески

Верниците ја наполнија црквата Свети Димитрија во Скопје во 2012 година, желни да бидат сведоци на она што свештениците го

Прочитај повеќе