Sign In

Tag: македонска ракија

Прва македонска ракија со мирис како парфем

Дестилеријата Плетварски нуди голем избор на овошни ракии кои ги носат запоставените плодови во центарот на вниманието. Од ароматична ракија

Прочитај повеќе

Најквалитетната македонска ракија која мора да ја вкуси секој Македонец

Во Охрид, дестилеријата Царева ја трансформира долгогодишната семејна традиција во извонредна ракија. Основана од семејството Димитриески, оваа дестилерија се здоби

Прочитај повеќе