Лесновски манастир – лек за духовен мир, немоќ, проблеми со говор и движење

Лесновскиот манастир, како и селото Лесново, се сместени во згаснат вулкански кратер, а манастирот е и духовно светилиште и синоним

Прочитај повеќе