Sign In

Tag: капки

Природни капки за намалување на телесни масти, засилување на либидо, намалување замор и многу други бенефити!

Ви го претставуваме Tribulus Terrestris, природната билка која може да ја трансформира вашата виталност и благосостојба. Позната како Бабин зуб,

Прочитај повеќе

Природни капки за регулирање крвен притисок, нормализирање холестерол, прочистување на цел организам и многу други бенефити!

Ви претставуваме тинктура од див лук (Allium ursinum), познат како Мечкин лук. Именувана по својата популарност кај мечките по хибернацијата,

Прочитај повеќе