Чудотворна икона која ги исполнува желбите следниот ден: Манастирот Пресвета Богородица Пречиста – Kичевска

Манастирот Света Богородица Кичевска, сместен во живописниот пејзаж на Македонија, може да се пофали со богата историја и духовно значење

Прочитај повеќе