Од едноставен материјал до уникатно уметничко дело – Luma Handmade

Трансформирањето на едноставните материјали во уникатни, персонализирани уметнички дела е нешто што секогаш ја привлекувало Сузана од „Luma Handmade“, па

Прочитај повеќе