Sign In

Политика на приватност

Добредојдовте на Gladiator, македонската туристичка платформа посветена за промоција на сместување, локали, атракции и многу други занимливости. На Gladiator ја почитуваме вашата приватност и се обврзуваме да ги заштитиме вашите лични податоци. Оваа политика на приватност ќе ви опише како ги собираме, користиме и ги чуваме вашите податоци кога ја посетувате нашата платформа или огласувате на неа.

Информации што ги собираме:

На Gladiator, собираме информации обезбедени од корисници кои избираат да рекламираат сместување, локали или да придонесат за нашиот блог и други карактеристики на платформата. Овие информации може да вклучуваат: лични податоци, информации за контакт и информации за имот.

Како ги користиме вашите информации:

Ги користиме собраните информации за да го олесниме рекламирањето и промовирањето на сместувачките места и локалите, да управуваме со објавите на блоговите и да го подобриме корисничкото искуство на нашата платформа. Gladiator не наплаќа процентуален надомест за трансакции туку наместо тоа, корисниците плаќаат за рекламни услуги на месечна или годишна основа.

Вашите права за приватност:

Gladiator ги почитува вашите права за приватност. Имате право на пристап, менување или бришење на вашите лични податоци. Ве молиме контактирајте со нас ако сакате да ги искористите овие права или ако имате какви било грижи за вашите податоци.

Авторски права (преземање на содржина):

Забрането е било какво преземање или копирање на авторската содржина или дел од содржината без претходна писмена дозвола од Gladiator.

Безбедносни мерки:

Ние користиме безбедносни мерки за да ги заштитиме вашите податоци од неовластен пристап, откривање или промена. Сепак, имајте предвид дека ниту една онлајн платформа не е целосно имуна на потенцијалните ризици.

Ажурирања на оваа политика на приватност:

Можеме периодично да ја ажурираме нашата политика на приватност за да ги одразиме промените на нашата платформа. Најновата верзија на нашата политика на приватност секогаш ќе биде достапна на нашата платформа.

Рекламирање на нашиот сајт:

Нашиот веб сајт овозможува можност за рекламирање на фирми и брендови со цел да го достигне целниот аудиториум и да ги промовира нивните производи и услуги. Рекламните простори се достапни за заинтересираните компании во согласност со следниве услови:

– Понуда за бесплатно рекламирање:
Во првата година од нашето постоење, нудиме бесплатно рекламирање на првите 100 клиенти кои се обратија до нас за рекламирање на нашиот веб сајт. Оваа понуда важи од 24 мај 2023 до 24 мај 2024.

– Тарифа за рекламирање:
Почнувајќи од 24 мај 2024, сите компании кои сакаат да се рекламираат на нашиот веб сајт ќе бидат обврзани да платат тарифа за рекламирање.

Исто така, сите клиенти мора да се согласат со нашите услови и правила за рекламирање, како и да се во согласност со сите закони и регулативи.

Ние си го задржуваме правото да ги одбиеме или отфрлиме рекламите кои не се во согласност со нашите стандарди и критериуми.

За повеќе информации за рекламирање и за нашите тарифи, ве молиме контактирајте нè.

Контактирајте нè:

Ако имате какви било прашања или барања во врска со вашата приватност или нашата политика nа приватност, не двоумете се да контактирате со нас.

Со користење на Gladiator, се согласувате со правилата наведени во оваа политика за приватност.

Ви благодариме што му верувате на Gladiator со вашите информации.

Тука сме да ви помогнеме да ги откриете најдобрите компании, брендови, мали бизниси, сместувања, локали и занимливости во регионот.