Sign In

Villa Luna Lux

Охрид

Се издаваат соби/апартмани во центарот на Охрид кај градскиот пазар. Вилата има приватен и бесплатен паркинг во самиот двор, а пред вилата се наоѓа постојка за превоз до сите плажи. Веднаш со вилата има голем супермакет кој работи 24/7, каде има и готвена храна.

Собите/апартманите се оценети со највисока оцена. Прва категорија (комфорт) од страна на одделот за туризам. Секоја од собите има сопствено купатило, интернет, ТВ и паркинг.

Трикреветна соба чини 2.100 денари, додека четирикреветна чини 2.800 денари, односно 700 денари по лице. Додека цените од 25 јули до 5 август се двојно повисоки.

За повеќе информации може да го контактирате домаќините на Вибер: +38977995994, WhatsApp: +38977995994, како и +38970426285

Локација

Add Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Service
Value for Money
Локација
Cleanliness

Потврден огласувач