Sign In

Вила Вишни се наоѓа во летната туристичка населба Лагадин на источниот брег на Охридското езеро, непосредно покрај патот Охрид – Свети Наум.

Сопствениците на Вила Вишни ви нудат сместување во:

– Соби за двајца со бања и тераса;

– Студија за три и четири лица со кујна, бања и тераса;

– Двособен апартман со дневна соба со кујна, спална, бања и тераса (до 4 лица).

За повеќе информации, контактирајте го сопственикот на 075 283 262 и 076 283 262.

Локација

Add Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Service
Value for Money
Локација
Cleanliness