Sign In

Makach Apartments се лоцирани во Пештани на само 30 метри од плажа и 200 метри од центарот. Makach Apartmants нуди 4 апартмани целосно опремени за ваше вистинско уживање.

Сите апартмани располагаат со сопствено купатило и кујна, дневен престој, посебни спални, клима, ТВ, wi-fi, и тераса/двор. Може да се изнајми и цела вила.

Цените на апарманите почнуваат од 2.700 денари. Контакт и информации: 071 314 456

Локација

Add Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Service
Value for Money
Локација
Cleanliness