Sign In

Хостел Попадина

Вевчани

Хостелот Попадина се наоѓа во Вевчани и располага со 5 соби за сместување со вкупно 11 кревети.

Сместувањето ви нуди заедничка опремена кујна, објектот нема Wi-Fi, но има паркинг на 20 метри од собите.

Во околината на хостелот Попадина се наоѓа црквата „Св. Никола“ која е стара 200 години.

За повеќе информации и резервации може да се јавите на 070 671 930

Локација

Add Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Service
Value for Money
Локација
Cleanliness

Потврден огласувач