Sign In

Camp Sedlo Durmitor

Montenegro

Домаќините на Eco resort Komarnica ви нудат уште едно возбудливо место за престој, а тоа е кампот Седло, каде што имаат четири куќички.

Дурмитор е планински масив и национален парк во северозападна Црна Гора, а највисокиот врв е Боботов Кук кој се наоѓа на надморска височина од 2.522 метри.

Доколку сте планинар или рекреативец кој сака да ужива во убавините на природата, тогаш ова е еден од предлозите за кои треба добро да размислите.

Ако сте заинтересирани да престојувате во некоја од куќичките, контактирајте ги домаќините на телефонскиот број +38268436871 (Вибер).

Локација

Add Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Service
Value for Money
Локација
Cleanliness

Потврден огласувач