Sign In

Брвнарите Nagramak се најдобро место за планински одмор. Се наоѓаат во центар на националниот парк, на планината Тара, во населбата Секулиќ.

Располагаат со четири брвнари за одмор. Секоја брвнара е опремена со дневна соба, кујна и купатило на приземје, додека на кат има две соби. Пред брвнарите има и голема тераса, а максималниот капацитет е осум лица.

Планината Тара претставува редок туристички бисер и идеално место за одмор и рекреација, како за врвните спортисти и планинари, така и за рекреативците и љубителите на природата.

За повеќе информации и резервации, може да ги контактирате на телефонскиот број +381646136758 (Вибер).

Локација

Add Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Service
Value for Money
Локација
Cleanliness

Потврден огласувач