Sign In

Охрид е идеална локација за вашиот одмор или викенд, а Best Apartmants ви нудат одлично место за престој.

Best Apartmants располагаат со 10 апартмани со максимален капацитет од 33 лица. Апартманите се нови и имаат интернет, ТВ, клима, паркинг и истите се pet friendly.

За повеќе информации и резервација, може да ги контактирате на тел. број 076 404 040

Локација

Add Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Service
Value for Money
Локација
Cleanliness