Sign In

Holiday Inn се наоѓа на 400 метри од Камениот мост, како и на 400 метри од плоштадот „Македонија“, додека тврдината Кале е оддалечена 600 метри. Меѓународниот аеродром Скопје е оддалечен 16 км.

Во хотелот има бесплатен пристап до Wi-Fi и паркинг за гостите. Купатилата се опремени со када или туш, а во секоја соба има ТВ. Исто така, во хотелот има ресторан со преубава храна од македонска и интернационална кујна.

Едно ноќевање во ова сместување би ве чинело 4.000 денари, но за подетални информации јавете се на телефонскиот број 02 329 2929.

*Цената може да варира во зависност од периодот во кој ќе се посети хотелот

Локација

Add Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Service
Value for Money
Локација
Cleanliness