Sign In

Апартман Арнаудов Охрид 2

Партизанска 16, Охрид 6000

Апартманот се наоѓа кај Студентскиот дом, веднаш до Луна паркот во Охрид и располага со дневна соба, комплетна опремена кујна и тоалет.

Станот има wi-fi интернет, машина за перење, клима, двор и паркинг место, а капацитетот е за 3-4 лица. Цената се движи од 35 до 50 евра од ноќевање, во зависност од бројот на гости.

За повеќе информации контактирајте ги домаќините на тел. број 078 383 132

Локација

Add Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Service
Value for Money
Локација
Cleanliness