Sign In

Апартман Анастасија

Охрид

Охрид е вистинското место за одмор, а доколку ви треба идеален апартман за престој, тогаш Апартман Анастасија ќе ви понуди прекрасно место во кое ќе може да се опуштите.

Се издава нов апартман во Охрид, кој се наоѓа на улица „Карпош Војвода“ 46. Апартманот има клима, ТВ, интернет, тераса, дворно место и слободен паркинг.

За повеќе информации и резервација може да се јавите на 078910427.

Локација

Add Review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Service
Value for Money
Локација
Cleanliness