Sign In

Блог

Последни вести
Природни капки за регулирање крвен притисок, нормализирање холестерол, прочистување на цел организам и многу други бенефити!

Природни капки за регулирање крвен притисок, нормализирање холестерол, прочистување на цел организам и многу други бенефити!

Ви претставуваме тинктура од див лук (Allium ursinum), познат како Мечкин лук. Именувана по својата популарност кај мечките по хибернацијата, оваа извонредна билка помага во чистење на телото од штетни бактерии и вируси, подмладувајќи ве одвнатре кон надвор.

Вкусете ги здравствените придобивки:

Тинктурата од див лук е извор на природни здравствени придобивки:

 • Нормализирање на крвен притисок: Природно помага за одржување на здрави нивоа на крвен притисок.
 • Природен антибиотик: Дејствува како моќен антибиотик, борејќи се против штетните бактерии.
 • Го намалува холестеролот и триглицеридите: Поддржува здраво срце со намалување на холестеролот и триглицеридите.
 • Здравје на срцето: ја подобрува целокупната кардиоваскуларна благосостојба.
 • Респираторна поддршка: има корист за респираторниот систем, помагајќи за јасно и лесно дишење.
 • Чистење на целото тело: Го прочистува телото, заштитувајќи го од вируси и штетни бактерии.

Едноставна и ефикасна секојдневна употреба:

Вклучувањето на тинктурата од див лук во вашата дневна рутина е лесно и ефективно. За оптимални резултати, користете го како додаток во исхраната секое утро пред јадење. Едноставно растворете 15-20 капки во 100 милилитри вода и испијте. Овој едноставен додаток во вашата утринска рутина може да ве подготви за ден со подобро здравје и виталност.

Зошто да изберете тинктура од див лук?

 • Го поддржува здравјето на срцето и го намалува крвниот притисок
 • Дејствува како природен антибиотик
 • Го намалува холестеролот и триглицеридите
 • Придобивка за респираторниот систем
 • Го чисти организмот од штетни бактерии и вируси

Започнете го денот со природно зајакнување на вашето здравје

Искусете ги извонредните придобивки од тинктурата од див лук. Време е да го исчистите вашето тело, да го заштитите вашето здравје и да се чувствувате ревитализирано секој ден. Додадете го овој моќен додаток во вашата рутина и откријте ја разликата што може да ја направи!

Затоа нарачајте ја вашата тинктура од див лук на број 071 307 211 и прифатете го за подобро здравје!